18 januar 2013

Middag / Dinner



Kokkene på Trollstasjonen har laget middagspakker til oss. Hovedretten er tilberedt, vakuum-forseglet, og frosset. Alt vi trenger å gjøre er å ta fem plastposer ut av fryseren før vi går ut om morgen. Når vi er tilbake til leiren koker vi vann til drikke (det er fort gjort å bli dehydrert i polarområdene), koke ris/pasta og varme opp pakkene, noe som tar bare 30–40 minutter. I dag nyter vi ravioli med utmerket soppsaus, takket være den forrige overvintringskokka Camilla, den nye overvintringskokken Hallgeir, og sommerkokk Lisa. Takk for maten

Chefs at Troll Station made dinner packages for us. Main dish is cooked, vacuum-sealed, and frozen. So, all we need to do is to put five plastic bags out of the freezer before we go out in the morning. When we are back to the camp, we boil water for drinking (we can be very easily dehydrated in the polar regions), cook rice/pasta, and warm up the packages, which take only 30–40 minutes. Today, we enjoy ravioli with excellent mushroom souce, thanks to the previous wintering chef Camilla, the new wintering chef Hallgeir, and the summer chef Lisa. Takk for maten! (thanks for the food, in Norwegian).
Bile / Photo: Peter Leopold


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar