(EN) Todays dinner was bacaloa, a Portugese fish recipe. If you thought we would be living and eating primitively you would be mistaken! Before we even arrived at Troll the chefs had pre-made and vacuum packed all our evening meals enough for 35 days. Our menu consists of variety of recipes from T-bone steaks, ostrich strew, trout, reindeer stew and fish med pesto. All we have to do is put the bags in boiling water and wait 10 minutes until they are warm. A big thanks to our chefs at Troll!
(NO) Dagens middag var bacaloa! Hvis dere tror at vi bor enkelt og spiser enkel ekspedisjonsmat tar dere veldig feil. Før vi ankom Troll hadde kokkene allerede laget og vakuumpakket middager for 35 dager. Vår meny innholder mange oppskrifter med alt fra t-bone, strutsgryte, ørret, finnbiff og fisk med pesto. Alt vi må gjøre er legge posene i kokende vann og vente til maten er varm. Stor takk til kokkene på Troll.
Dinner time in our living module / middag i kjøkkenmodulen
Place / Sted | Bace camp ice rise B, Antarctica |
Time / Tid | 5. Jan. 2012, kl. 21:50 |
Weather / Vær | clear / klar himmel |
Pressure / Trykk (hPa) | 940 |
Wind speed / vindhastighet (m/s) | 2.0(mean) |
Wind direction / Vindretning | North West |
Temperature / Temperatur (°C) | -7.0 (measured) |
Posted by Harvey Goodwin
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar