Kokkene på Trollstasjonen har laget middagspakker til oss. Hovedretten er tilberedt, vakuum-forseglet, og frosset. Alt vi trenger å gjøre er å ta fem plastposer ut av fryseren før vi går ut om morgen. Når vi er tilbake til leiren koker vi vann til drikke (det er fort gjort å bli dehydrert i polarområdene), koke ris/pasta og varme opp pakkene, noe som tar bare 30–40 minutter. I dag nyter vi ravioli med utmerket soppsaus, takket være den forrige overvintringskokka Camilla, den nye overvintringskokken Hallgeir, og sommerkokk Lisa. Takk for maten!
Chefs at
Troll Station made dinner packages for us. Main dish is cooked, vacuum-sealed,
and frozen. So, all we need to do is to put five plastic bags out of the
freezer before we go out in the morning. When we are back to the camp, we boil
water for drinking (we can be very easily dehydrated in the polar regions),
cook rice/pasta, and warm up the packages, which take only 30–40 minutes.
Today, we enjoy ravioli with excellent mushroom souce, thanks to the previous
wintering chef Camilla, the new wintering chef Hallgeir, and the summer chef
Lisa. Takk for maten! (thanks for the food, in Norwegian).
Bile / Photo: Peter Leopold |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar